Over Ons Alles

Fabriek German Pellets Wismar

German Pellets is één van de grootste producenten van houtpellets in Europa. Puur natuur. De houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen (PEFC gecertificeerd). German Pellets houtpellets worden gemaakt in onze fabriek in Wismar Duitsland en voldoen aan ENplusA1 en DINplus. German Pellets hanteert hoge standaarden en levert daardoor een constante kwaliteit. De kwaliteit wordt geborgd door een intern kwaliteitsmanagementsysteem dat jaarlijks diverse malen worden gecontroleerd door externe instanties die onaangekondigd controles uitvoeren. Een goede kwaliteit van de houtpellets is belangrijk voor de levensduur van uw kachel of installatie.
Al sinds 2012 is het mogelijk om via german-pellets.nl houtpellets van zeer hoge kwaliteit te kopen voor een eerlijke prijs. Naast de vertrouwde pallet van 990 kg houtpellets (66 zakken van 15 kg) kunt u ook een pallet van 896 kg houtpellets (56 zakken van 16 kg) bij ons te bestellen. Makkelijk en snel bij u thuisbezorgd op afspraak.
U kunt op onze website op verschillende manieren veilig betalen. Vanuit ons moderne warehouse leveren we iedere week aan veel tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland.
Natuurlijk staan wij altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

U kunt ons bereiken per mail: info@german-pellets.nl
of bel met +31 (0) 6 3017 2600

"German Pellets voor een langere levensduur van uw kachel of installatie"

German Pellets